aeon-mall-bukit-tinggi

Saksikan Falling Petal Moment Di AEON Mall Bukit Tinggi

Bayangkan tengah jalan-jalan dekat pasaraya AEON Mall Bukit Tinggi, saksikan ‘falling petal moment’ kelopak bunga jatuh yang indah.

Seronok dan teruja mengalahkan anak-anak kecil dibuatnya. Terasa macam berada di negara empat musim pula. Walaupun cuma beberapa minit acara Falling Petal Moment di AEON Mall Bukit Tinggi ini, tetap keterujaan itu meninggalkan keseronokan berpanjangan.

Terasa rugi pula tak bawa anak sama. Tengok pengunjung mall yang bawa anak-anak sama teruja.
Siap mengutip kelopak yang jatuh ke lantai AEON mall Bukit Tinggi, bermain dan merakam momen indah dengan gembira.

Bukan saja menyaksikan kelopak bunga jatuh malah pusat membeli belah AEON mall Bukit Tinggi juga telah bertukar wajah.

Dalaman AEON Bukit Tinggi dihias dengan dekorasi bertemakan Tahun Baru Cina.

Ada pokok-pokok bunga, tanglung, perhiasan gantung, pancuran air malah kedai jualan turut dihias dengan elemen warna merah sebagai tanda ‘ong’ pada masyarakat Cina.

Rai Falling Petal Moment Dalam Kempen TU-gether CNY 2023

Sambutan acara Falling Petal Moment ini diadakan bersempena sambutan perayaan Tahun Baru Cina 2023 yang bakal hadir tak lama lagi.

Hanya pasaraya AEON terpilih saja menyajikan Falling Petal Moment untuk para pelanggannya. Salah satunya ada di AEON Mall Bukit Tinggi.

Manakala yang lainnya, acara Falling Petal Moment ini turut diadakan di AEON Kinta City, AEON Bukit Mertajam, AEON Tebrau City, AEON Bukit Indah dan AEON Cheras Selatan.

Baca juga : panduan bawa anak ke mall, ini cara selamat

Jika anda mahu bawa anak-anak untuk merasai suasana kelopak jatuh di pusat membeli belah AEON ini, sila lock tarikh dan masa berikut.

  • Tarikh : 14, 15, 21 dan 22 Januari 2023
  • Waktu : 3pm & 6pm

Walau bagaimanapun, AEON turut menyajikan pelbagai program menarik untuk para pengunjungnya sepanjang perayaan Tahun Baru Cina nanti.

Yang mana kesemua 28 pasaraya AEON di seluruh negara akan memeriahkan perayaan Tahun Baru Cina dengan kempen TU-gether CNY 2023. Bermula 5 Januari 2023 sehingga 5 Februari 2023.

Baca juga : aeon fashion preview (AFP) 2023 best bertema anime

aeon-mall-bukit-tinggi

Persembahan Tarian Singa Dalam AEON Mall Bukit Tinggi

Bermacam-macam acara menarik turut diadakan sepanjang pesta ini.

Antaranya, persembahan Tarian Singa, God of Prosperity Walkabout, Wushu, persembahan Diabolo malah bengkel DIY. Dalam pada seronok menyaksikan macam-macam acara dengan anak-anak itu.

Turut diadakan persembahan Astro CNY Roadshow, 988 Roadshow, Queenzy & Friends CNY Roadshow dan jelajah promosi CNY “The Heist” Movie 2023.

Jangan lepaskan peluang untuk menyertai peraduan The Heist ’TU-gether Count’ dan berpeluang untuk memenangi hadiah bernilai sehingga RM88,888* (*tertakluk pada terma dan syarat)

Mana nak dapat tu, jalan-jalan AEON boleh duit raya. Haa.. siapa tak nak kan. Macamana nak menang peraduan dan bawa pulang hadiah.

Baca juga : Cara main money games di Mortgage Calculator secara percuma

aeon-mall-bukit-tinggi

Cara Menang Peraduan The Heist ’TU-gether Count & Win’

  • Langkah 1 : Berbelanja paling minimum sebanyak RM30* (dalam satu resit) di mana-mana kedai di pusat membeli belah.
  • Langkah 2 : Kira bilangan arnab yang ada di ruang Concourse pasaraya AEON.
  • Langkah 3 : Imbas kod QR dan muat naik resit anda. Isikan butiran diri dan berikan jawapan anda. *tertakluk pada terma dan syarat.

Anda juga jangan lepaskan peluang untuk membuat siri penebusan hadiah untuk dibawa pulang iaitu sampul duit dan mug pemanas eksklusif istimewa hanya di pusat membeli-belah AEON.

Cara Menebus Sampul Duit TU-gether Edisi Terhad

  • Untuk AEON Member Plus Visa Card atau pemegang Kad Kredit AEON : Anda perlu berbelanja sehingga RM188* dalam gabungan 2 resit pada hari yang sama.
  • Untuk bukan ahli AEON Member Plus Visa Card atau pemegang Kad Kredit AEON : Anda perlu berbelanja sehingga RM288* dalam gabungan 2 resit pada hari yang sama.

Cara Menebus Prosperity Heating Mug

  • Untuk AEON Member Plus Visa Card atau pemegang Kad Kredit AEON : Berbelanja sehingga RM688* dalam gabungan 3 resit pada hari yang sama.
  • Untuk bukan ahli AEON Member Plus Visa Card atau pemegang Kad Kredit AEON : Berbelanja sehingga RM888* dalam gabungan 3 resit pada hari yang sama.
Tags:

Leave a Reply

error: Content is protected !!