Ku ingin bahagia

Dalam perjalanan pulang ke rumah mak. Betul2 di traffic light Giant Sec.13. Seronok plak berblogging dalam kereta nih. Maklumlah macam bos kan..en Yem kat sebelah ni jadi driverlah pulak..hahaha.. jangan marah ya abang encem. Sambil layan KL.fm, dengar plak lagu sedap menenangkan hati dari Datin Rina Rahman. Apa lagi terus je jadi tajuk utama petang2 … Read more

Selepas dua kali di sapu sne

Alhamdulillah selepas dua kali sapu sne, bibir yang pecah tuh kembali bercantum. Kiranya dia dapat merawat semula sel2 luka yang teruk tuh dengan cepat dan berkesan. Risau gak kalau2 Zarif menangis malam dan susah nak tidur. Lagi risau sebab dia menyusu badan, mesti dia sudah nak menghisap. Tapi sangkaan kita tuh meleset. Alhamdulillah, Zarif boleh … Read more

Tragedi Bibir Pecah

Lagi empat hari Zarif genap dua tahun. Belum pun sempat sambut hari lahirnya, dia awal2 dah sambut dengan ‘bibir pecah’. Wah! paniknya darah keluar dari bibir dia, tak pasti gigi patah ke..bibir pecah ke apa? Pulaknya Yem tak ada, gi kursus dua hari. Jawapnya tak de sapalah yang nak bawa ke klinik. Tiba-tiba teringat yang … Read more