Aku pening

Malam ini aku ibarat planet Saturn yang blur

Malam ini kepala aku berserabut:

  1. Mula2 pening dengan rumahku sendiri yang macam kapal pecah (salah aku juga…sapa suruh malas sangat!) Kain baju dah menggunung macam bangunan KLCC rupanya, barang2 perpindahan ari tu banyak lagi yang tak bersusun..bla3
  2. Adik aku tanya kat mana gambar dia..masalahnya aku dah terlupa letak dekat mana..
  3. Adik aku yang sorang lagi suruh tolong periksa saman kereta dia, yang sebenarnya atas nama aku..uwaaa…
  4. Mana pula PA Tiz Zakiah nih menghilang…nape tak dibalasnya sms aku tu… aku nak wat cover nih…
  5. Kenapalah malam ni juga aku gi baraikan mouse mahal en Yem itew…
  6. Malam ini jugalah favicon aku hilang dari blog ni…uwaaaa..mak dah tak tahan…sakit kepala aku. Denyutannya pun dah semakin mengganas.

Mujur jugalah:

  1. en Yem mantain cool. Dia cuma diam je. Tapi menusuk kalbu jugalah kata2nya itu…huhuhu..terasa bersalah sampai ke esok hari nih..
  2. Malam ini juga en Yem gorengkan ayam untuk aku dan anak2… dan dia buat air sendiri tanpa merungut sedikit pun..uwaaa..mak lagi rasa bersalah…
  3. Mirza pun tidur awal dan Zarif pun senang pula nak di kawal…
  4. Dapatlah aku layan buku kisah2 malaikat…terubat sikit kegusaran hati aku ini.

Tapi hati aku masih tak tenteram:

  1. Selagi aku belum kenalpasti kenapa favicon aku hilang dari blog ini… adakah kepeningan ini hanya disebabkan oleh favicon???? arrrgggghhhh…nape favicon aku hilanggggg… solution plzzzz…

Aku stresss… titik!

Leave a Reply

error: Content is protected !!