Hatiku berbunga riang. Oh, Hello! My Lady

Cute betul poster nikan? citer inilah buat aku tak tidur malam…huhuhu

Napelah kau nih cute sangat! isk..tangkap cintan mak nyah…(eh! tapi cintan dengan lakonan dia sebagai dongyu a.k.a lelaki beku yang tidak tahu meluahkan perasaan cintanya…)

Waktu ini hidung Dongyu berdarah sebab bergaduh dengan orang MLM yang cuba nak tipu Yi Suha. Yi Suha plak sedih bila tengok hidung Dongyu berdarah. Masa ini juga diaorang ala2 gaduh manja sebab Dongyu tak habis2 paksa Yi Suha jual tanah Hwangdaang kat kompeni atuk dia Top Group.

Satu lagi pose comel hero-heroin kesukaan aku!

Yang ini tak yah citerlah…pakai baju petani pun cute..camane tuh!

Watak Dongyu dalam Hello! My Lady memang seorang lelaki budiman..I like!

Drama Korea kini menawan hatiku. Terbaru tapi cerita lama, Hello! May Lady buat aku jadi romantis sekali. Penghayatan pelakonnya, pengolahan cerita, sudut2 kamera dan lagu2 romantis Korea itu benar2 buat aku bagaikan tidak jejak di tanah. Lantas terkenang2 saat manis percintaan bersama en. Yem. Wah! puitisnya.

Eh! betul malam ini aku terasa bagaikan ada arus elektrik mengalir ke segenap tubuh dan merasai kesyahduan sebuah kerinduan. Wahhhh! Bagaimana nanti kalau tiba2 berlaku perkara sedih dalam hidup aku? Hm… memang sah tak boleh nak tengok citer2 romantis macam itu. Sah2 aku terpengaruh. Buat masa ini aku berjaya dan masih setia meneruskan siri Hello! My Lady. Dah beberapa malam aku berpinar2 ‘kemengantukan’ (tak de pasal cari pasal..nilah). Moralnya, jangan sesekali terjebak dengan cerita Korea. Boleh jadi tak tentu hala hidupku…hahaha

Leave a Reply

error: Content is protected !!