Testimonial terbaru SNE – Pesakit Psoriasis Cilik


PS: Gambar kurang jelas. Tapi masih boleh nampakkan… 🙂
Kapsul SNE selalu memberi perkhabaran gembira kepada sesiapa sahaja yang mengamalkannya. Tua, muda ataupun remaja, mereka akan menikmati kembali kebahagiaan yang telah lama diidamkan. Iringi pengambilannya dengan doa kepada Ilahi. Apabila tubuh telah kembali pulih, panjatkan kesyukuran pada Yang Maha Esa. Kerana setiap ujian, dugaan yang telah diberikan sebelum ini adalah untuk menghapuskan dosa-dosa kecil kita (seharusnya sepanjang ujian itu kita jangan lupa mengucapkan syukur kepadaNya). Kegembiraan ini pastinya membuatkan hati menjadi lebih dekat denganNya. Seandainya hati diduga lagi, kami mohon petunjuk dariMu Ya Allah, sentiasalah tempatkan hati kami di kalangan orang2 yang engkau redhai dan kasihi.

SRS baru-baru ini yang diadakan di Hotel Sri Petaling telah menemukan seorang kanak-kanak perempuan yang telah menderita penyakit kulit sejak kecil. Kasihan dengan si kecil ini, hendak buat apa pun tak boleh. Berpeluh sedikit sahaja tubuh si kecil itu pasti mengalami kesakitan yang amat sangat. Menurut ibunya, ketika Aidilfitri lalu kanak-kanak seusianya bergembira bermain bunga api, berjalan ke rumah saudara mara sambil mengutip duit raya, sebaliknya yang terjadi kepada anaknya. Si kecil ini hanya mampu terasing sendirian di rumah tanpa merasai sedikitpun nikmat Aidilfitri.

Alhamdulillah, si kecil manis ini semakin pulih selepas mengambil kapsul SNE. Ibunya mengamalkan petua menyapu kapsul SNE ke seluruh tubuh anak kecil itu. Caranya: ambil sebiji kapsul SNE yang telah dipecahkan lalu minyak biji seabuckthorn itu dicampurkan ke dalam sebotol minyak zaitun. Goncangkan botol itu hingga sebati, lalu ibunya menyapukan bancuhan tadi ke seluruh tubuh anaknya setiap hari (sejak diperkenalkan dengan kapsul SNE). Yang pasti, tindak balas akan dirasai oleh anak ini, tetapi dia redha dan faham bahawa dirinya sedang melalui proses tranformasi. Pemulihan sel sedang berlaku, perjalanan darahnya semakin lancar. Segala Puji hanya untukNya, anak kecil ini beransur pulih selepas menghabiskan dua kotak SNE. Bukankah nilainya (kos biaya membeli SNE) terlalu kecil jika hendak dibandingkan dengan belanja ribuan ringgit selama berbelas tahun lalu? Fikir-fikirkanlah dan renung-renungkanlah. Berminat ingin tahu lebih lanjut hubungi saya menerusi emel ataupun telefon (ada di ruangan iklan sebelah kanan blog ini).

Tags:

Leave a Reply

error: Content is protected !!